Voordat DSIGM (op 13 oktober 2003) werd opgericht, ben ik vanaf 1994 werkzaam geweest bij een communicatie advies bureau en een drukkerij. Bij beide bedrijven heb ik in de studio gewerkt waardoor ik veel werkervaring mee kon nemen bij de start van mijn eigen onderneming.

De ervaringen die ik in de loop der jaren heb opgedaan probeer ik te bundelen in DSIGM. Makkelijk? Nee, elke dag is weer een uitdaging om de vragen die opdrachtgevers stellen naar hun wens uit te kunnen voeren.

Nee bestaat voor mij niet, Nee is een uitdaging!

Ik hoop dat ik ook u in de toekomst als opdrachtgever mag verwelkomen. Kijk eens rond op de website zodat u een indruk krijgt van wat ik voor u kan betekenen.

DSIGM|informatieOp zich is er geen limiet! U vraagt, wij draaien! Ik bied mijn opdrachtgevers graag een totaalpakket. Niet alleen een logo, maar ook een huisstijl. En als dat gewenst is ook een website, of toch liever reclame op de bedrijfsauto?

Waarom u voor DSIGM zou moeten kiezen?
ervaring
meedenken
creatief


Prijzen zijn altijd op maat, geen bureaukosten...
Kortom, u betaalt dus niet mee aan de telefoniste.

Wat ik u kan bieden?
logo
huisstijl
folder
advertentie
poster

brochure
magazine
nieuwsbrief
internetsite
autobelettering
gevel- raambelettering
reclameborden
bedrijfskleding
cartoons
fotografie


Heeft u vragen? Neem gerust contact op! Niet alles gebeurt in 'eigen huis' maar door een goed netwerk is wel alles mogelijk.

DSIGM|werkzaamheden